Bizonyossággal kijelenthetem, hogy ez a panel építésű konyha és fürdő volt életem egyik legnagyobb kihívása. Ami csövet itt elrejtettünk-elástunk, azt egy igen elszánt partizáncsapat is megirigyelte volna.

Újfent hőség van, aki teheti vízparton, hegyekben-erdőkben keres menedéket a meleg elől. Estefelé viszont jó kiülni a szabadba vagy a medence/tó/tenger/folyó/patak partjára és élvezni a hűvös levegőt egy pohár ital mellett…

Ahogy olvastam a Magyar Államkincstár közleményében, a belső tereket illetően belefoghatunk komplett fürdő és konyha felújításba, világítás-átalakításba, lakás festésbe, lecserélhetjük padlóburkolatainkat és beépített bútorainkat. Gyakorlatilag felforgathatjuk az egész házat/lakást. 

A mosdó általában kevéssé fontos helyiség egy házban. Van, ahol fűtve sincs, mert kevés időt tölt ott az ember, meg amúgy is. Kivéve ennél a projektnél, ahol a legkisebb elem is a harmónia, stílszerűség jegyében készült. 

Mindig is irigyeltem a görög és arab nép építészetét, előbbit átriumos belső kialakításáért, utóbbit szigorú homlokzatát meghazudtoló buja belső kertjeiért.

Keresés