Fehér konyha oldal

Miért jó, ha lakberendező tervezi a konyhabútort?

A mai modern építészet rendszerint az otthonoknak nemcsak a szívébe, de a nappalijába is helyezi a konyhát, ami a helyiség magasabb szintre lépését eredményezi. A konyhatechnika óriási sebességgel fejlődik a konyhagépek, a bútorok belső felszereltsége, és külső frontfelületek terén, a világítástechnika pedig még ráerősít a konyha önálló megjelenésére. Ezt már nem lehet koncepció nélkül szépen kivitelezni.

 Milyen lehetőségeink vannak, ha korszerű konyhabútort szeretnénk?

 Az exkluzív konyhabútor stúdiókban magas minőségű, változatos megjelenésű konyhák közül válogathatunk tervezési szolgáltatással, hozzáillő magas árakon.

Bútoráruházakban csökkentett anyag –és méretválasztékból, változó minőségben találunk konyhákat alacsonyabb árakon, korlátozott tervezési szolgáltatással.

Vagy… megbízhatunk egy lakberendezőt, hogy tervezze meg álmaink konyháját! Ez elég gyakori és jó megoldás, mert választhatunk a különböző minőségű anyagok között, és az egyedi tervezésnek köszönhetően maximálisan kihasználhatjuk a helyet, kidolgozhatjuk a megjelenést.

Konyhabútor tandemfiók
Konyhabútor fiókrendszerező

Rendszerint ezért keresnek meg, mint gyakorlott lakberendezőt, aki tisztában van a konyhatechnikai folyamatokkal, standardokkal, helyigényekkel. Ismerem a különböző felhasználható anyagokat, kiegészítőket, és a hozzájuk tartozó stílusjegyeket és a különböző trendeket is. Felajánlok több, jól működő konyhabútor elrendezést az adott helyre, ami beleilleszthető a meglévő enteriőrbe, vagy igény szerint magasabb minőséget hozhat létre. A külső megjelenés így illeszkedni képes a megrendelő igényeihez, továbbá a burkolatokhoz, nyílászárókhoz és egyéb adottságokhoz.

Az ügyfél látványtervet kap 2 variációban, ahol további 2-3 színverzió is kipróbálható. A választott végleges változat alapján egy kiviteli tervet adok, ami által le lehet gyártani az ideális konyhabútort. Igény esetén igényes asztalos szakembereket is tudok javasolni a gyártásra.

A csomag nagy előnye, hogy bárki számára elérhető az internet által, a felmérési méretek és a helyiségről készült fotók elküldésével.

Szürke magasfényű konyha oldal

Árak

 

TOVÁBBI KONYHÁK

 

Keresés