Dobogós ágy

ALAPVETŐ KÉRDÉSEK

Egy felújításnál, új építésű ingatlanok kialakításánál sok eldöntendő kérdés merül fel. Több lehetőség közül kell jól választani, ami mind komoly anyagi következménnyel jár. A sok teendő mellett kérdés, hogy a végeredmény megfelel-e majd az eredeti álomnak. Aki nem szakember, annak ez bizony stresszt okoz, ezért érdemes erre időben és nyugodtan felkészülni, a vágyott cél elérésére pedig szakember közreműködését igénybe venni.

Milyen stílusú lakásban érezném magam otthon?
Hogyan használjam ki hatékonyan a tereket?
Hogyan állnak majd össze egységgé a részletek?
Milyen elemekkel tudom kifejezni azt a hatást, amit szeretnék?

Képzett lakberendező segítségével elkerülhető a káosz: átlátja a folyamatokat, koncepciót hoz létre, kidolgozza a részleteket. Ezért a közös munka sok kérdéssel kezdődik az egyeztetéseken, hogy tisztában legyek az ügyfél igényeivel. Mert akkor lehet jó döntéseket hozni, ha világosak a funkciók, így a vágyakat rá tudjuk szabni az adott térre.

Fehér fürdő paradyz

Lakberendezőt vagy belsőépítészt?

A két szakma között klasszikusan léptékben és jellegében van különbség: lakberendezőket lakások, házak, nyaralók, irodák megtervezésével, belsőépítész irodákat pedig éttermek, hotelek, irodaházak, luxusingatlanok kialakításával bíznak meg. Nagyobb projekteknél belsőépítészet és lakberendezés kiegészítené egymást, de a tervezői túlkínálat miatt tolódik az irodák vállalási területe a lakberendezés irányába. Mára a határvonal nem teljesen nyilvánvaló, így tervezőként rendszeresen végzek komplex lakberendező-belsőépítész feladatokat, mert elkerülhetetlen egy dekoratív, egyénre szabott tér kialakításához.
És mert így szeretem.

Színes lakás tv bútor

Munkám során szükség szerint átalakítom az elrendezést, válaszfalakat mozgatok a jobban működő térkapcsolatok érdekében. Padló-és falburkolatok, nyílászárók és világítástechnika megfelelő alkalmazásával különböző stílusokat, hangulatokat alakítok ki. Álmennyezeteket, rejtett világítást, kandallókat, lépcsőket, beépített tároló- és konyhabútorokat tervezek az egyedi megjelenésért. Ehhez tervezési szaktudás, szerteágazó műszaki jártasság és anyagismeret szükségeltetik, ami 20 éves kivitelezésben és tervezésben szerzett tapasztalatom révén alakult ki.

A megrendelő kívánsága szerinti stílusok és trendek jó kiindulási alapok, de az ingatlan adottságai és a hozzáadott elképzeléseim együtteséből áll össze a végső megjelenés. Többnyire modern stílusban dolgozom, de közel állnak hozzám a klasszikus vagy a természetesebb rusztikus hangulatok is. Egységes megjelenésre, stilisztikai hitelességre törekszem, a design és az egységesség előtérbe helyezésével. Ha jók az alapok, akkor ez nagyban megkönnyíti és meg is határozza a berendezési tárgyak, dekoratív elemek kiválasztását.

Fiatal házaspár babaszoba

Árak

Keresés