Bemutatkozás

Az első randevú egy ingatlannal mindig izgalmas, tele lehetőséggel és ígérettel. Gyerekkoromtól kezdve kísér ez az érzés, így szerencsés vagyok, hogy rátaláltam arra az elfoglaltságra, ahol ezt mások javára hasznosíthatom. Szeretem az épületeket, nem számít, mennyire öreg, lerobbant vagy gyönyörű. Az ösztönöz, hogy az átalakítás során megszépüljön és ideálissá váljon a lakói számára. Ennek érdekében belsőépítészeti és lakberendezési eszközöket is használok, úgymint falak mozgatása, terek átszervezése, stílus átalakítása, ez mind a komplex tervezés része. Rendszerint végigkísérem a felújítás és berendezés folyamatait, melynek során nemcsak terveket és dokumentációkat adok, hanem 20 éves szakmai tudást és élő segítséget az igényeikkel egybecsengő, valós termékek kiválasztásában.

Fontos, hogy a megrendelő igényeiből, vágyaiból kiindulva közösen, egymásra hangolódva alakítsuk ki az irányt.  Számos egyeztetés, kétoldalú b​​​izalom és nyitottság révén, valami​nt ízlésem és tapasztalatom hozzáadásával alakul ki a koncepció. Ha ez megvan, fontos feladatom az elképzelés feletti őrködés, hogy a megálmodott tér meg is szülessen az ideális formájában. Gyakran megtörténik, hogy az ügyfelek bevallják: sejtették, hogy szép lesz a végeredmény, de ami megszületett, arra maguktól sose gondoltak volna, magasabb szintű megoldásokat kaptak, mint amire számítottak. Legnagyobb elismerést az jelenti, ha az ott élők évek múltán is élvezik és szeretik a kész enteriőröket. És ez a sikeres ügyfél-tervező együttműködés.

Filozófia

Kedvelem az egyedi, jól kapcsolódó tereket, tiszta közlekedési útvonalakat.  Inspiráló, hogy az elrendezéssel tágítsam a rendelkezésre álló teret, a belsőépítészeti elemek és a bútorok is ezt a célt támogassák, a praktikum és az esztétikum maximális figyelembe vételével. Másik fontos szempontom a beeső természetes fény megtartása, sőt fokozása, hisz semmi nem ad olyan hangulatot egy lakásnak, mint a levegősség, a napsugarak vándorlása és a jól megválasztott esti fényforrások. A világítás tervezésénél törekszem a variálhatóságra, a különböző hangulatok létrehozására. Harmadik irányelv, hogy kezdettől fogva stilisztikai hitelességre törekszem, a design és az egységesség előtérbe helyezésével. Ha jók az alapok, akkor ez nagyban megkönnyíti és meg is határozza a berendezési tárgyak, dekoratív elemek kiválasztását.

Keresés