Dió hátfal

ELFOGLALTAKNAK ÉS BEFEKTETŐKNEK

Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik a végeredményre koncentrálnak. Vannak céljaik és elképzelésük, de nincs idejük a napi elfoglaltságaik mellett, hogy a tervezés részleteit és a kivitelezés fázisait nyomon kövessék, feladatait magukra vállalják.

A szolgáltatás két részből tevődik össze, a tervezésből és a lebonyolításból. A tervezési szakasz úgy működik, mint a Kiviteli tervezésnél, egyeztetve a fázisokat vázlatok és tervek alapján. Ingatlanhasznosítás esetében a céljaik és elképzeléseik minél pontosabb megismerésével célzottabb enteriőrök kialakítására van lehetőség, ahol nincs szükség sokszori időrabló egyeztetésekre. Eddigi munkáim jelentős részét tette ki bérbe adandó ingatlanok átalakítása és berendezése, így tudom, hogy milyen szempontok mentén kell tervezni, hogy a befektető célja megvalósulhasson. Eladásra szánt ingatlanok esetében megint más nézőpontok a mérvadóak.

Lzf lámpa

A lebonyolítási résznél az előkészítés és megrendelés munkáját veszem le a megrendelő válláról, a szükséges belsőépítészeti anyagok mennyiségeinek meghatározásával és beszerzésével, a kiviteli tervek szakágankénti egyeztetésével. A felújítás folyamán mivel én tartom a kapcsolatot a kivitelezővel, és a felmerülő problémákat is kezelem, ezért jelentősen élhetőbb a megrendelő számára a folyamat. 20 éves lakberendezői munkám során kiderült, hogy a problémamegoldás mindenkinek mást jelent, márpedig a részletek eldolgozása adja a végeredmény minőségét. Az ideális megoldások megtalálása a cél, amivel a megbízó érdekeit tartom szem előtt, nagyobb átalakításoknál generálkivitelezőkkel karöltve.

Hálószoba tengerparti hangulatban

Árak

Keresés