Kék-kanapé

SEGÍTSÉG, HA ELAKADTÁL!

Sokaknak izgalmas feladat és elfoglaltság, hogy saját maguk rendezzék be, alakítsák át otthonukat. Ehhez információt adhatnak a magazinok és internetes portálok, de gyakran nem egyszerű rászabni a vágyakat az adottságokra. Sokféle elakadás nehezítheti az otthonteremtés folyamatait, ilyenkor célszerű tapasztalt szakember segítségét kérni a tovább haladáshoz:

Vásárlás előtt bizonytalanság adódik a kiszemelt ingatlanokban rejlő lehetőségekben?
Felújításkor milyen kötöttségekhez érdemes alkalmazkodni egy járható irány és stílus kijelöléséhez és melyekhez nem?
Nehéz összehangolni a színeket, anyagokat, vagy felöltöztetni a már működőképes teret?


A tanácsadást azért szeretem, mert lényegében egy rendkívül intenzív helyszíni diagnosztika, ami mindig izgalmas, lényegre törő. Ennek során fel kell mérni az adottságokat és az ügyfél igényeit, felkutatni a probléma okát, majd javaslatot tenni a megoldásra, amivel kijelölhető az optimális irány.


Ez különleges mindkét félnek, mert 2-3 óra alatt adom át a 20 éves tervezői és kivitelezői múltam tapasztalatait. A találkozóról feljegyzés készül, hogy az elhangzott megoldások, ötletek később is hasznosíthatóak legyenek. Előfordul, hogy helyszínszemle után bútorok, pl. kanapé vagy dekoráció vásárlásban veszek részt, elkerülve így a pénzrabló rossz döntéseket. Adódhat úgy, hogy a megoldás részletes tervezést igényel, ekkor résztervezési megbízás történhet, árajánlat alapján.

Fehér hálószoba

Néhány ügyfél élménye a tanácsadásról:

„Gabriellát félkész házikóm miatt kerestem meg, mert elakadtam a berendezésben. Ő nagyon alaposan körbejárt minden helyiséget, adott tippeket a színeket, formákat, bútorokat illetően, és hogy hogyan tudnám maximálisan kihasználni a helyet a tárolásra. Minden kérdésemre szívesen válaszolt és több opciót is mondott egy-egy probléma megoldására. Remek ötletei voltak, amikkel tudott inspirálni és lelkesen, örömmel láttam neki újra a berendezésnek. Neki hála, lett egy olyan otthonom, ahol nagyon szeretek élni.”

Renáta

„A felújítás során gondban voltam, milyen legyen a lakásom. Letisztultságot, rendezettséget szerettem volna, de nem tudtam, hogyan valósítsam meg. Gabriella segített kiválasztani, mitől váljak meg és, mit érdemes megtartanom. Útmutatást adott, hogyan érhetem el, amit szeretnék. Szakmai tudásának köszönhetően szó szerint olyan lett, amilyenre vágytam!”

Marietta

„Hatalmas segítség volt. Reprezentatív lehetőségekkel bíró, de az évek során már divatjamúlt ingatlanom átalakításakor kerestem meg Gabriellát. Más, profi szempontból kaptam megvilágítást és felismerést az esetleges változtatásokra. Nagyon megmaradt bennem, mikor megkérdezte, hogy mit szeretnék: OK vagy hűha! élményt a végén. Elindultam azon az úton, amit javasolt, készülnek dolgok, bontunk-rombolunk- építünk.”

Zoltán

Térelválasztó

Árak

Keresés