Slamp, mint luxus és innováció

Bemutatnék egy új szerelmet, az olasz Slamp világítástechnikai cég lámpáit, amelyek néhol sejtelmesek, néhol pompázatosak, de mindig szemkápráztatóak.

A különlegesen kifejlesztett Cristalflex, Lentiflex és egyéb anyagokból olyan designerek terveztek kollekciókat, mint pl. a 2016-ban elhunyt Zaha Hadid világhírű építész, a fenséges Aria és Avia kollekció (1-2. kép) megálmodója, vagy a Clizia és Étoile gyönyörű sorozat (7. 9. kép) tervezője Adriano Rachele.

„Az Avia a nagyszabású épületek pompáját idézi meg, ötvözve azt az innovatív világítási technológiával. A központi fényforrást ötven Cristalflex® réteg veszi körbe, melyek műalkotássá alakítják annak fényét.”

„A Clizia olyan alakzatok sorozata, melyek a tükröződés és átlátszóság tökéletes harmóniáját biztosítják.  A Clizia tájképpé varázsolja át a teret anélkül, hogy túlzott mértékben uralkodna benne.”

Magyarországon több exkluzív lámpaforgalmazónál rendelhetőek tekintélyes áron ugyan, de ha a büdzsé engedi, érdemes beruházni 1-1 szép darabra. Végeredmény tekintetében a lámpák meglehetősen szembetűnőek, néhány luxus elem nagyságrendekkel növeli az enteriőr presztízsét.

 

Keresés