Belvárosi csillogás- praktikum luxuskivitelben

Ennél a Székesfehérvár belvárosában található új építésű lakásnál a tulajdonos hölgy legfőbb szempontja a praktikusság és a tárolási lehetőségek maximális kihasználása volt, minden más ennek rendelődött alá. Már a ház szerkezetkész állapotában bejáráson voltunk ellenőrizni, hogyan is fog mutatni a valóságban az általunk elképzelt alaprajzi elrendezés.

Az eredetileg 4 hálószobás lakásból, 3 hálószoba + gardrób + háztartási helyiség elrendezést szorítottunk ki a válaszfalak átalakításával. Továbbá saját, hotelszoba szerűen elszeparált lakrészt választottunk le a nappali bútorral egybeépített egyedi tolóajtóval. Itt található a háló-gardrób-fő fürdőszoba-háztartási helyiség együttese. Egy billenő-ajtós megoldással a fürdőből szennyest egyenesen a mosókonyhába épített szennyesgyűjtőbe lehet juttatni.

Minőségi anyagok, valódi tölgy parketta és ajtók, egyedi gyártású tölgy furnéros bútorok, csillogó felületek és falak jellemzik ezt az urbánus stílusú lakást. Mi ihlette ezt a megjelenést? Tipikusan „gombhoz a kabátot” eset zajlott. A történet ott kezdődik, hogy a tulajdonos hölgy ajándékba kapott apukájától néhány különleges kovácsoltvas függesztéket, amit a saját műhelyében készített, ezért mindenképpen szerette volna felhasználni őket. Ezért olyan, de alapjában modern enteriőrt kellett kialakítani, amibe a lámpák is szervesen illeszkedni tudnak. Szintén ezt a hatást erősíti az ezüstös fémhatású padlólap és tapéta, az olasz csiszolt üveg lámpák és a bronzos hatású falfestés.

Az U alakú konyhabútor is a praktikusság jegyében készült, minden konyhagép kényelmesen elérhető, elegendő a pultfelület az előkészítésre, és okos belső rendszerezők, forgókosarak segítik a tárolást. Tölgyet, nemesacélt, üveget és csiszolt karckő pultokat használtunk a magas minőség érdekében.

Megbízóm másik fontos igénye tekintélyes mennyiségű ruha/cipő gyűjteményének gondos tárolása volt, ezt egyedi gyártású gadróbszekrényekkel értük el. A magas színvonal, használhatóság végigvonult a lakáson, tulajdonosa imádja minden négyzetcentiméterét.

Keresés