Siófoki Apartman arany és lazac színben

A Balaton-parti apartman adta volna ugyan, hogy vizes-természetes stílusban legyen berendezve, de tulajdonosai azt szerették volna, ha az itt töltött idejükben úgy érezhetnék magukat, mint egy elegáns szállodában.

Az új építésű ingatlan átalakítást nem igényelt, ezért minden figyelmet a berendezés minőségére fordíthattunk. Többféle világítást terveztünk a különböző hangulatok kialakításáért: spotok és függesztékek biztosítják az általános fényeket, az álmennyezet és a TV fal rejtett világítása pedig az esti hangulatot adja meg. A szürkés fa színek, bézs falak jó alapot adtak a lazacrózsaszín bársonykanapénak és falburkolatnak, az aranyosan csillogó lámpák mindezt felélénkítik.

A kicsi, de mutatós konyhában minden konyhagép helyett kapott, a magasfényű frontok és a Dekton kerámia pultok biztosítják a minőséget. Az üveges vitrin szintén látványelem, míg a két szélső szekrény rengeteg holmit elrejt.

A háló luxusérzését a tompán csillogó bársony falburkolat, a rejtett világítás sejtelmessége, és a kevés, de annál szebb lámpa biztosítja. Összességében egy elegáns második otthon született, ahol nemcsak nyaralnak, hanem évszaktól függetlenül feltöltődhetnek a megbízók.

Keresés