Háló-nappalis bérlemény friss hangulatban

Új építésű társasház egy hálószoba-nappalis apartmanját választották ügyfeleim ingatlanbefektetésnek, bérbeadás céljából. Mivel hosszú évek óta foglalkozom bérebadó ingatlanok kialakításával, ezért tudom, mely szempontok segítik a kiadhatóságot, és melyek az állagmegóvás megkönnyítését. Számos közös munka után megbízóimtól nagy szabadságot kaptam a kialakításra, ami fölöttébb inspirált, hogy a legjobbat hozzam ki a lehetőségekből.

A jó elosztású, nagy teraszos, világos lakás már burkolt állapotban volt, amikor bevontak a projektbe, kész kiállásokkal. A feladat az volt, hogy a szürke-fehér alapszínű belsőknek kisebb változtatásokkal hangulatot adjunk, és elegendő tárolóbútor álljon a leendő bérlők rendelkezésére a szellősség megtartásával. A büdzsé nem bírta el az egyedi bútorok gyártását, így zömében a svéd áruházlánc kínálatából válogattunk, ami nem jelentett kompromisszumot, mert pont ilyen színes, könnyed darabokra volt szükség.

A fehér bútorok további frissességet adtak az enteriőrnek, melyet úgy hangsúlyoztunk, hogy festett vagy tapétázott színes hátterek elé/köré helyeztük el őket. Az elégtelen számú és helyzetű villanykiálláson a Nowodvorski lámpáival segítettünk. A szürkés alapokat a bézs és türkiz árnyalataival színesítettük sok fehérrel és pici feketével.

Keresés