Konyhabútor-tervezési csomag

Lakberendezési tervezés Miért jó ha lakberendező tervezi a konyhabútort?
Egy tapasztalt lakberendező tisztában van a konyhatechnikai folyamatokkal, standardokkal, helyigényekkel. Nemcsak ismeri a különböző felhasználható anyagokat, kiegészítőket, de a hozzájuk tartozó stílusjegyeket és a különböző trendeket is. Valamint az adott helyre több variációban fel tud ajánlani jól  működő konyhabútort.

 Bele tudja helyezni az adott enteriőrbe, vagy magasabb szintre emeli azt, a bútor által. A külső megjelenés így képes illeszkedni a megrendelő igényeihez, továbbá a burkolatokhoz, nyílászárókhoz és egyéb adottságokhoz. A lakberendező által készített látványterven több színverzió is kipróbálható, és a végleges változat kiviteli terve alapján az asztalos elkészíti az ideális konyhabútort.

 Ez a Konyhabútor tervezési csomag, melynek nagy előnye, hogy bárki számára bárhonnan elérhető az internet segítségével. Egy helyszíni fotó és alaprajz, vagy felmérési rajz elküldésével rövid idő múlva kész konyhatervvel keresheti asztalosát. A felmérésben, asztalos ajánlásában is segítünk igény szerint. A felmérés kiszállási díj szerint történik.

A csomag tartama:

- 3D látványterv 2 verzióban

- a kiválasztott verzióról kiviteli terv asztalos részére

- műszaki leírás, asztalosipari anyagok, színek ajánlása


Ár:

Mérettől, bonyolultságtól függően: 40 000-60 000.-/terv