ars poetica

Mikor lakberendezési munkáim során felkérnek egy ingatlan kialakítására, az első, ami megragad, az a térben rejlő lehetőségek feltárulása. A térszervezés az egyik legizgalmasabb része a lakberendezésnek, mivel alapvetően meghatározza a belsők használhatóságát, levegősségét.

A megbízó igényeinek felmérése során mindinkább kirajzolódik előttem a tulajdonos számára még látatlan látvány; a cél ennek láthatóvá tétele és megvalósítása.

A bizalom fontos tényező megbízó és tervező között, nélkülözhetetlen egy enteriőr létrehozásánál, ugyanakkor értékes inspiráció is számomra.

A tervezési folyamat során fontos szerepet kap a praktikum, a minőség, az egyedi ízlés, az egységesség, és a stílus. Ennek érdekében szeretem végig nyomon követni a munkálatokat, és igény szerint a kivitelezést is lebonyolítom. Kisebb átalakításoknál elegendő lehet a lakberendezési tanácsadás, "ötletelés".

Meggyőződésem, hogy a közös munka eredményeképp egy olyan otthon születik, ami messze felülhaladja a megbízó eredeti elképzelését.

Rendes Gabriella